باج افزار چیست و چگونه میتوان با آن مقابله کرد؟
باج افزار چیست؟
باج افزار ها نوعی از بدافزارهای خطرناک هستند که به سیستمهای افراد، شرکتهای شخصی و دولتی نفوذ کرده و دسترسی به سامانه یا فایلهایی مانند اطلاعات مالی را محدود میکنند. روش محدود کردن دسترسی به سامانه یا اطلاعات توسط باجافزار، معمولاً از طریق رمزگذاری یا قفلگذاری روی فایلها و دادهها صورت میگیرد.
نتایج گزارشات نشان میدهد که دلیل موفقیت آنها این است که اغلب سیستمها در برابر حملات مخرب هیچگونه محافظتی ندارند. علت این بیتوجهی آن است که اغلب قربانیان هرگز تصور نمیکردند که قربانی باجافزارها شوند. سازمانهای امنیتی مدام با انتشار بیانههای مرتبط با باج افزارها، هشدار میدهند. به همین دلیل است که سازمانها باید برای جلوگیری از رمزگذاری شدن فایلها توسط Ransomware، وقت و هزینه لازم را صرف کنند. در غیر این صورت، مجبور به پرداخت مبلغی چند برابر به باندهای مهاجم خواهند شد تا اطلاعات خود را بازیابی کنند.
کامپیوتر چگونه توسط باج افزار آلوده میشود؟
در یک حمله معمولی، جنایتکار یک ایمیل رسمی با یک لینک به یک وبسایت مخرب یا سایتی که پیگرد قانونی دارد، برای شما ارسال میکند. کاربر ایمیل را باز و روی لینک کلیک میکند و کامپیوتر به نرمافزار مخرب آلوده میشود.
سپس نرمافزار رمزگذاری فایلها را آغاز میکند و وقتی شما فایل را میخواهید باز کنید، تازه متوجه این موضوع میشوید! توجه داشته باشید که چنانچه یک درایو خارجی به سیستم متصل باشد یا این که به شبکه وصل باشید، این باجافزار به سیستمهای دیگر انتقال داده میشود. همچنین این مجرمان به وبسایتهای قانونی یک کد میفرستند و از نرمافزارها به صورت غیر مجاز استفاده میکنند.
روش های مقابله با باج افزار ها
هرگز پیوندها یا پیوستهای غیرقابلاعتماد را باز نکنید
باج افزار از طریق پیوستهای ایمیل وارد رایانه شما میشود. بنابراین ، آن را به یک عادت تبدیل کنید، ایمیل افراد ناشناس را باز نکنید و از لینکهای ناشناخته دانلودی انجام ندهید.
قبل از باز کردن ایمیل، صحت آدرس را تأیید کنید. حتی اگر پیوست آن مورد اعتماد به نظر میرسد، ابتدا آن را تأیید کنید.همچنین، پیوندها یا پیوستهایی را که از شما میخواهند ماکروها را برای دسترسی آنها فعال کنید،باز نکنید.
هرگز اطلاعات شخصی خود را به اشتراک نگذارید
اشتراک دادههای شخصی شما به نرمافزارهای مخرب امکان دسترسی به آنها میدهد.اگر تاکنون از یک منبع غیرقابل اطمینان یا غیرقابلاعتماد یک تماس ،متن یا ایمیل دریافت کردهاید،اطلاعات شخصی خود را به اشتراک نگذارید.
مجرمان سایبری که قصد حمله رادارند، ممکن است به اطلاعات شخصی شما دسترسی داشته باشند و از آن در ارسال ایمیلهای فیشینگ استفاده کنند تا بهطور خاص،شمارا هدف قرار دهند.
همیشه هنگام استفاده از Wi-Fi عمومی از یک شبکه امن استفاده کنید
رعایت این مورد امنیتی نیز یک اقدام پیشگیرانه عالی در برابر محافظت از باج افزار است.
دلیل این امر آن است که وقتی از Wi-Fi عمومی استفاده میکنیم، سیستم ما در معرض حمله قرار میگیرد.بنابراین،اگر از Wi-Fi برای امور مهم و محرمانه استفاده میکنید،همیشه استفاده از یک شبکه امن، نکته بسیار خوبی است.
نرمافزار امنیتی خود را بهروز نگهدارید
بله ، شما باید آخرین نسخه آنتیویروس را در سیستم خود داشته باشید. اما ، نصب نرمافزار امنیتی روی سیستم شما کافی نیست. بهروزرسانی منظم ضروری است.
حملات سایبری در بازههای زمانی مختلف تخصصیتر شده و تغییر مییابند، بنابراین یک سیستم امنیتی یا آنتیویروس نیز باید در یک سطح قرار داشته باشد. بهروزرسانیهای منظم کمک میکند تا بالاترین سطح حفاظت را داشته باشید.
برای تهیه مجصولات امنیتی کسپرسکی برای کاربران خانگی اینجا کلیک کنید.
از دادههای خود نسخه پشتیبان تهیه کنید
داشتن پشتیبان گیری از دادههای بهروز و ایمن از اطلاعات مهم و حیاتی شغلی، یکراه محافظت مهم از دادهها بهویژه در برابر باج افزار است. درصورتیکه باج افزارها دستگاههای اصلی را به خطر بی اندازند ، با تهیه یک نسخه پشتیبان میتوانید این دادهها را مجدداً بازیابی کنید و به حالت عملیاتی بازگردید ، برای مطالعه مطالب مربوط به اهمیت و روش های بکاپ گیری اینجا کلیک کنید.
در صورت آلوده شدن به باج افزار (Ransomware) چه باید کرد؟
باج را نپردازید
در صورت پرداخت باج:
هیچ تضمینی وجود ندارد که مهاجم روشی را برای باز کردن قفل رایانه یا رمزگشایی فایلهای شما ارائه دهد.
مهاجم از پول باج برای حملات اضافی علیه سایر کاربران استفاده میکند.
کامپیوتر آلوده به باج افزار (Ransomware) را ایزوله کنید.
قبل از اینکه باج افزار (Ransomware) بتواند به درایوهای شبکه ای که به آنها دسترسی دارد حمله کند، کامپیوتر آلوده را ایزوله کنید.
با استفاده از ابزار های رایگان کسپرسکی فایل های رمزگذاری شده خود را رمزگشایی کنید
برای انجام اینکار اینجا کلیک کنید و در صفحه باز شده ابزار مورد نیاز خود را با توجه به باج افزار مورد نظر دانلود کنید.
پس از رمزگشایی فایل های خود برای جلوگیری از حملات مجدد باج افزار ها میتوانید از محصولات امنیتی کسپرسکی استفاده کنید ، برای خرید محصولات خانگی اینجا کلیک کنید.

محصولات خانگی کسپرسکی
- نوشته شده در : دستهبندی نشده
چرا و چگونه از اطلاعات خود بکاپ تهیه کنیم؟
در این مطلب اهمیت و روش های مطمئن بکاپ گیری از اطلاعات را بررسی میکنیم.
بکاپ گیری یعنی چه؟ به طور کلی به کپی کردن دادهها و اطلاعات یک دستگاه مانند هارد، کامپیوتر، موبایل و… بکاپگیری گفته میشود.
چرا باید از اطلاعات بکاپ گرفته شود؟
در صورت تهیه بکاپ به صورت منظم و دورهای و نگهداری درست از آنها، همیشه خیالتان راحت است که اطلاعاتتان همواره در دسترس شماست و در صورت بروز حادثه و Data Loss میتوانید به راحتی دیتای خود را بازیابی کنید. توصیه میشود با استفاده از استاندارد بکاپ گیری، دادههای خود را بیمه کنید.
فاجعه میتواند در یک لحظه رخ دهد، همه چیز از سارقان و مجرمان سایبری و بدافزار ها گرفته تا سیل و آتشسوزی ، بدسکتورها و خطای انسانی میتواند اطلاعات های شما را در معرض خطر قرار دهد. مطمئن باشید در صورتی که اطلاعات خود را از دست بدهید، دردی که پس از آن باید تحمل کنید بسیار زیاد است ، پس همیشه تلاش کنید که از اطلاعات خود بکاپ بگیرید.

سارقان همیشه یک تهدید جدی برای اطلاعت حیاتی شما هستند
اگرچه بازیابی اطلاعت از دست رفته امکانپذیر است اما اینکار زمانبر و پرهزینه است و معمولا اطلاعات به صورت کامل بازیابی نمیشوند.
انواع روشهای بکاپگیری
روش های مختلفی برای بکاپ گیری از اطلاعات وجود دارد:
بکاپ گیری کامل : فول بکاپ یا بکاپ گیری کامل در حقیقت شامل یک نسخه کپی کامل از تمامی دادههای شماست یعنی تمام فایلها در یک نسخه بکاپ قرار دارند.
بکاپ گیری تفاضلی: در این نوع بکاپگیری تنها از تمام فایلهایی که نسبت به آخرین نسخه بکاپ تغییر کرده باشند، بکاپ گرفته میشود.
بکاپ گیری افزایشی: بکاپ گیری افزایشی چیزی بین بکاپ کامل و تفاضلی است. در این حالت ما یک بکاپ کامل اولیه داریم، از تمام دیتاهایی که نسبت به آخرین نسخه بکاپ تغییر کرده باشد نیز مجدد بکاپ گرفته خواهد شد.
ازچه اطلاعاتی باید بکاپ بگیریم؟
شاید شما نمیخواهید یا نمیتوانید از همه اطلاعاتتان بکاپ بگیرید و حجم بکاپ گیری شما محدود است ، در این حالت باید مشخص کنید که از چه اطلاعتی میخواهید بکاپ بگیرید و حجم بکاپ خود را با توجه به منابع در دسترستان تنظیم کنید.
شما باید به صورت مداوم از اسناد شخصی – کاری، تصاویر، ویدئوهای خانگی و هر اطلاعات مهمی که بر روی کامپیوتر خود دارید بکاپ بگیرید، چون که آنها اطلاعات غیرقابل جایگزینی هستند. اگر شما وقت زیادی را صرف گلچین کردن آهنگها و فیلمها از CDها و DVDها کرده باشید شاید لازم باشد از این اطلاعات هم بکآپ بگیرید تا دوباره مجبور نباشید برای جمع آوری آنها وقت بگذارید.
از سیستم عامل، برنامهها و تنظیمات دیگر نیز میتوانید پکاپ بگیرید. جا دارد که بگویم لازم نیست که از همه چیز بکاپ داشته باشید، اما هنگامی که مشکلی پیش بیاید شما میتوانید به راحتی آنها را بازگردانید کنید. اگر شما از آن دسته افراد هستید که دوست دارید با فایلهای سیستمی و قسمت رجیستری کامپیوتر خود خیلی کار کنید و یا منظم سختافزار خود را به روزرسانی کنید، هنگامی که مشکلی به میان میآید داشتن یک بکاپ کامل در وقت شما خیلی صرفهجویی میکند.
بستر های بکاپ گیری
شما میتوانید بکاپ های خود را با استفاده از روش های مختلف و در بستر های مختلف ذخیره کنید ، به طور مثال:
بکاپ گیری در فلش یا هارد
اگر USB یا هارد اکسترنال دارید، به راحتی میتوانید با استفاده از امکانات خود کامپیوتر، از درایو سیستم بکاپ بگیرید. برای این کار در ویندوز ۱۰ و ۸ میتوانید از بخش File History استفاده کنید. در ویندوز ۷ از Windows Backup استفاده کنید و در کامپیوترهای مک از Time machine برای بکاپ گیری استفاده کنید. این روش با وجود ارزان و ساده بودن نقاط ضعفی هم دارد ، فایل های بکاپ به صورت فیزیکی پیش شماست و در صورتی که حادثه ای مانند آتشسوزی رخ دهد ، فایل های شما از دست میروند.
بکاپ گیری در فضای ابری
این روش با وجود اینکه به نظر محدود است ، جوابگوی نیاز اکثر کاربران خانگی است ، در این روش به جای آن که فایل خود را بر روی هارد ذخیره کنید، میتوانید آن را روی سرویسهایی مثل Dropbox و Google Driveیا Microsoft OneDrive یا هر سرویس مشابه ذخیره کنید. این سرویسها به صورت اتوماتیک با حساب کاربری شما و کامپیوتر شخصی شما به روزرسانی میشوند.
این روش اکثرا مجانی است و امنیت اطلاعات شما را در برابر حوادث تامین میکند ، اما اکثر سرویسهای ذخیر سازی ابری فقط چند گیگابایت حافظه را در اختیار کاربران قرار میدهند و حجم ذخیره سازی شما محدود است، مگر این که تمایل داشته باشید برای ارتقای فضای ذخیرهسازی خود هزینه کنید.

بکاپ گیری در فضای ابری
بکاپ گیری در بستر های اینترنتی
اگر میخواهید مطمئن شوید که فایلهای شما در امنیت کامل است، میتوانید از سرویس مثل Backblaze کمک بگیرید و دادههای خود را در آنجا کپی کنید .این برنامهها در بکگراند سیستم شما اجرا میشوند و به صورت اتوماتیک دادههای شما را در سرویس وب خود ذخیره میکنند. اگر شما فایلها را از دست بدهید و دوباره به آنها نیاز پیدا کنید به سادگی میتوانید آنها را بازیابی کنید. اما توجه داشته باشید که اکثر این سررویس ها رایگان نیستند و باید برای دسترسی به آنها هزینه کنید.
قانون ۳-۲-۱
برای اینکه بهتر بتوانید از اطلاعات حیاتی خود محافظت کنید ، میتوانید از قانون ۳-۲-۱ استفاده کنید ، رعایت این قانون به شما کمک میکند تا امنیت بکاپ خود را به حداکثر برسانید. این دستورالعمل بهترین شیوههای امنیتی بکاپ گیری بیان میکند که کاربران باید سه نسخه بکاپ را در دو مدیای مختلف، با یک نسخه خارج از سایت ذخیره کنند.
بسیاری از کسبوکارها ممکن است از ترکیبی از ابر و دیسکها برای تسهیل این نیازها استفاده کنند تا امنترین راه برای بکاپگیری از دادهها وجود داشته باشد.
- نوشته شده در : دستهبندی نشده
ایجاد امنیت برای کودکان در فضای دیجیتال
امروزه کودکان بیشتر از هر زمانی در فضای مجازی فعالیت دارند و اکثر اوقات این فعالیتها بدون هیچ نظارتی از سوی والدین انجام میشود. در صورتی که کودکان از نکات اولیه امنیت سایبری آگاه نباشند، ممکن است خود و اطرافیان را به دردسر بیندازند و اطلاعات شخصی را به سادگی افشا کنند. به همین خاطر، امنیت کودکان در فضای آنلاین، دغدغه تمامی والدین امروزی است.
سواد دیجیتال چیست؟
سواد دیجیتال فقط به دانستن نحوه گرفتن سلفی یا کار با اینستاگرام نیست. سواد دیجیتال به معنای توانایی درک و استفاده از فناوری است. این به توانایی یافتن، استفاده و ایجاد اطلاعات آنلاین به روشی سودمند و مفید مربوط می شود. سواد دیجیتال همچنین به معنای شناخت محدودیت های فناوری و درک خطرات و اقدامات احتیاطی است که استفاده از فناوری نیاز دارد.
محققان کسپرسکی به آمارهای تأمل برانگیزی از فعالیت مجازی کودکان و نوجوانان دست یافتهاند:
-۷۳ درصد از نوجوانان نمیتوانند زندگی خود را بدون گوشیهای هوشمند تصور کنند و نیمی از آنها گوشی موبایل خود را به تخت خواب میبرند.
-۴۴ درصد از افراد ۸ تا ۱۶ سال دائما آنلاین هستند و به برنامههای سرگرمی و یا حضور در شبکههای اجتماعی مشغولاند.
-۴۰ درصد از کودکان، اطلاعات حساسی شامل آدرس خانهشان را به صورت آنلاین فاش میکنند.
– یک سوم جوانان در فضای اینترنت راجع به سنشان دروغ میگویند.
-۳۷ درصد از کودکان تاکنون خطرات و آسیبهای فضای آنلاین را تجربه کردهاند که شامل قلدری و زورگیری، تهدید مالی، مواجهه با محتوای نامناسب و … میشود.
خطرات اینترنت برای کودکان
اولین گام برای ایجاد امنیت دیجیتال برای فرزندان ، آشنایی با خطراتی است که کودکان در اینترنت و فضای آنلاین با آن رو به رو هستند:
خطر غریبهها
محبوبیت آنلاین و لیست گسترده دوستان به ویژه برای نوجوانان تبدیل به یک علاقه جدید شده است. با این حال، دنیای دیجیتال همچنین میتواند ناشناس باشد، که اغلب توسط مجرمان اینترنتی که به عنوان یک فرد یا دوست قابل اعتماد ظاهر میشوند، مورد سو استفاده قرار میگیرد.
ضروری است که به کودک خود یاد دهید در هر ارتباط آنلاین با غریبهها پرچمهای قرمز را تشخیص دهد. به آنها توصیه کنید در مورد کسانی که با آنها دوست میشوند محتاط باشند. مطالعه ای در رابطه با آموزش سایبری نشان داد که ۴۰٪ کودکان کلاس ۴ الی ۸ با افراد غریبه بصورت آنلاین صحبت کردهاند. حتی نگرانی بیشتر این است که، ۵۳٪ شماره تلفن خود را ارائه دادند، ۳۰٪ پیام کوتاه و ۱۵٪ سعی کردند با فرد ناشناخته ملاقات کنند.
آزار و اذیت اینترنتی
آزار و اذیت اینترنتی میتواند تأثیرات جدی روانی بر کودک بگذارد. رایجترین روشها شامل ارسال نظرات متوسط ، شایعه پراکنی، تهدید و حتی جعل هویت شخصی با استفاده از یک حساب جعلی برای آسیب رساندن به اعتبار آنلاین است. به کودک خود کمک کنید تا مراقب روش خود باشد و بلافاصله مزاحمتها را به سیستم عاملهای آنلاین یا مقامات محلی گزارش دهید.
اشتراک بیش از حد و سرقت اینترنتی
فقط حسابهای آنلاین نیست که فرزند شما باید نگران آن باشد. طبق گزارش TransUnion، حدود ۲۰٪ از کودکان ۱۳ تا ۱۸ ساله دارای کارت اعتباری هستند. اطمینان از اینکه آنها با مسئولیتپذیری خرید میکنند، فقط در وب سایتهای معتبر میتواند آنها را از قربانی شدن سرقت هویت یا کلاهبرداری نجات دهد.
ایمن سازی حسابهای آنلاین
بیشتر نوجوانان از قبل حساب ایمیل دارند و هنگام ثبت نام هیچ گونه راهنمایی والدین لازم نیست. از آنجا که باید از خطرات ایمیلهای فیشینگ و اهمیت محافظت از اطلاعات شخصی خود آگاه باشید، کودک خود را تشویق کنید که روی پیوندهای مشکوک یا پیوستهای باز شده از آدرس های ایمیل ناشناخته کلیک نکند.
داشتن رمزهای عبور ایمن برای حسابهای آنلاین بسیار مهم است. برای مشاهده راهنمای انتخاب رمز عبور مناسب اینجا کلیک کنید.
چند نکته ضروری در مورد امنیت سایبری کودکان
– از منابع آموزشی دوستدار کودک استفاده کنید
صحبت کردن با بچه ها در مورد امنیت اینترنت آنها اغلب سخت است. مخصوصاً برای بچههای کوچکتر که خیلی از مفاهیم را درک نمیکنند، این کار بسیار دشوار است. چگونه باید این خطرات را به آنها توضیح دهیم به نحوی که باعث ترساندن آنها نشویم؟
خوشبختانه امروزه به دانش اینترنتی کودکان اهمیت ویژه ای داده می شود ، مانند انیمشن و کتاب های جذابی که توسط دانشمندان برای کودکان تدوین شده است.
– برخی از قوانین اولیه اینترنت را تنظیم کنید
اینترنت مکانی وسیع و گیج کننده است. خوب است که چند قانون اساسی داشته باشید تا شما را در ایمن نگه داشتن فرزندانتان در این مکان وسیع یاری رساند.
– روی توانمندسازی فرزندان خود تمرکز کنید نه بر ترس آن ها از دنیای بزرگ مجازی
دنیای دیجیتال نباید برای بچه ها یا والدینشان ترسناک باشد. به جای نگرانی در مورد آنچه ممکن است اتفاق بیفتد، بر آموزش مهارت هایی که به کودکان برای محافظت از خود در دنیای آنلاین نیاز دارند تمرکز کنید.
از ابزار مناسب برای ایمن کردن فضای دیجیتال استفاده کنید
امنیت آنلاین یک چالش بزرگ برای بزرگسالان است، زیرا کودکان آن را درک نمی کنند. تهدیدهای پیچیده زیادی وجود دارد که ممکن است کودک شما را با مشکلاتی مواجه کند، حتی اگر تمام قوانین را رعایت کرده باشد.
بدین منظور استفاده از Kaspersky Safe Kids توصیه میشود:
Kaspersky Safe Kids شامل زمانبندی استفاده از دستگاه، مناطق امن GPS است
اطلاع رسانی در مورد فعالیت های مشکوک و خلاصه ای از آنچه فرزندانتان جستجو می کنند، می بینند و به اشتراک می گذارند. این قابلیت ها کاربر را قادر خواهد ساخت تا همیشه با فرزندان خود در ارتباط بماند و کمک میکندتا آنها را ایمن نگه دارید
- سطح مناسبی از محافظت را برای هر یک از فرزندان خود تنظیم کنید
- فرزندان خود را در استفاده ایمن تر از وب و دستگاه های تلفن همراه راهنمایی کنید
- یک منطقه امن تعریف کنید و اگر فرزندتان آن را ترک کرد، هشدار دریافت کنید
- از خطرات دنیای دیجیتال و اینترنت جلوگیری می کند
- به شما امکان می دهد بدانید فرزندانتان کجا هستند
- به فرزندان شما کمک می کند تا زندگی دیجیتالی خود را متعادل کنند
- فعالیت فیس بوک را نظارت می کند
برای مشاهده و خرید این محصول اینجا کلیک کنید.
- نوشته شده در : دستهبندی نشده
چگونه یک پسورد مناسب انتخاب کنیم؟
تا به حال اتفاق افتاده است که بخواهید یک رمز عبور انتخاب کنید و ندانید که چه رمز عبوری انتخاب کنید؟ شما در اکانت های دیجیتالی خود اطلاعات با ارزشی را نگهداری میکند ، پسورد شما اولین و محکم ترین دیوار دفاعی شما در برابر هک و خطرات دنیای دیجیتال است.
بنابراین برای جلوگیری از این امر به کلمه عبور امن و غیر قابل حدس نیاز داریم. اما سوالی که مطرح میشود اینست که چگونه میتوان پسورد امن ایجاد کرد؟ در این مطلب راهکار ها و نکات انتخاب یک پسورد مناسب را برای شما فراهم کرده ایم.

انتخاب پسورد مناسب امنیت اطلاعات شما را تامین میکند
یک پسورد قوی، رمزی است که حدس زدن آن بری دیگران دشوار باشد ولی خودتان به راحتی
بتوانید آن را به خاطر بسپارید. به نظر می رسد که ساختن یک پسورد قوی و قدرتمند روز به روز کار سخت تری می شود، چون خیلی ها هنوز با نحوه انتخاب رمزهای عبور قوی آشنا نیستند.
هر چه پسورد شما از امنیت بیشتری برخوردار باشد، جلوی دسترسی هکرها به اطلاعاتتان بیشتر گرفته می شود.
استفاده از پسورد های رایج
این بزرگترین اشتباهی است که کاربران در انتخاب رمز عبور خود مرتکب میشوند ، رمز هایی مانند ۱۲۳۴۵۶ ، ۱۱۱۱۱ ، abcd و از این قبیل رمز های رایجی است که توسط هکر ها و کسانی که نمیخواهید به اطلاعاتتان دسترسی داشته باشند به راحتی قابل حدس زدن هستند. تحقیقات مرکز نظارت بر امنیت سایبری بریتانیا نشان می دهد، بیش از ۲۳ میلیون نفر در سراسر جهان از اعداد «۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶» به عنوان رمز عبور استفاده می کنند، انتخابی که کار را برای هکرها آسان می کند.
درست است که بخاطر سپردن این رمز عبور ها بسیار راحت است، اما این رمزها به آسانی قابل حدس زدن هستند. همچنین انتخاب تاریخ تولد یا نام شما به عنوان رمز عبور، کار هوشمندانهای نیست! زیرا این اطلاعات بدون تلاش زیاد برای هر شخصی قابل دسترسی هستند.

استفاده از پسورد نا مناسب خطر هک شدن را به همراه دارد
نکات انتخاب یک رمز عبور مناسب
طول رمز عبور
بسیاری از سیستم ها مانند برخی از کنترل پنل ها و …، اجازه ایجاد پسورد های کمتر از ۸ کاراکتر را نمیدهند، زیرا هرچه تعداد کاراکترهای پسورد بیشتر باشد، بدست آوردن آن سخت تر و زمان بر میشود ، به طور کلی پیشنهاد میشود که در صورت امکان رمز عبور باید بین ۱۵ تا ۲۰ کاراکتر باشد.
کاراکتر ها و نماد های خاص
یک رمز ورود قوی باید شامل نمادها، اعداد، حروف کوچک و حروف بزرگ باشد. درج علائم و اعداد خاص حدس رمز ورود شما را دشوارتر می کند چون شما با استفاده از این نمادها، ترکیبات احتمالی بیشتری ایجاد می کنید.
اگر پسوردتان شامل نمادها و کاراکترهای خاص باشد، احتمال اینکه قربانی حمله هکرها شوید کمتر می شود. هکرها موقع حمله و تلاش برای نفوذ به اطلاعات شما، ترکیب های مختلف حروف را امتحان می کنند تا رمز ورود شما را حدس بزنند و به حساب کاربری شما نفوذ کنند.
به طور مثال یکی از ترفند های انتخاب کاراکتر های مناسب برای پسورد استفاده از ۰ (صفر) به جای O ( حرف او انگلیسی) یا استفاده از I (آی انگلیسی) به جای ۱ (یک) یا استفاده از $ به جای S است.
استفاده از اطلاعات شخصی
بسیاری از کاربران زمان انتخاب پسورد، از اعداد یا کلماتی که برایشان آشناست استفاده می کنند ، مثلا تاریخ تولد، شماره شناسنامه، محل تولد یا نام خودشان . اما چنین پسوردهایی امن نیستند و هکرها به راحتی می توانند آنها را شناسایی کنند.
شما نباید از اطلاعات شخصی به عنوان بخشی از رمز عبور خود استفاده کنید ، اما این مساله به این معنا نیست حتما فقط باید از اعداد، حروف و یا عبارت های تصادفی استفاده کنید. پسوردهای تصادفی شاید قوی باشند اما به خاطر سپردنشان مشکل است.
از پسورد های تکراری استفاده نکنید
استفاده از پسوردهای تکراری برای حسابهای مختلف بسیار خطرناک است، اگر شخصی (هکر) موفق به یافتن پسورد مورد نظر شود، به راحتی میتواند به حساب های دیگرتان که پسورد مشابه دارند، نیز دسترسی داشته باشد و حجم زیادی از اطلاعات شما را به یکباره به سرقت ببرند.
استفاده از پسورد ها تکراری
پسورد های خود را در بازه های زمانی مشخص تغییر دهید. این کار سبب می شود که در صورتی که شخصی رمز عبور شما را یافته باشد، با تغییر مجدد رمز عبور توسط شما ، امنیت اطلاعات شما مجددا برقرار میشود. پیشنهاد میشود که پسورد هایتان را به صورت سالانه عوض کنید.
ذخیره رمز عبور در اینترنت
رمز عبور های خود را در حافطه مرروگر ها ذخیره نکنید ، حافظه مرورگر ها امنیت بسیار کمی دارد و به راحتی قابل هک میباشد.
موقع استفاده از نرم افزار های آنلاین و نرم افزار های ضبط صفحه مراقب باشید. اجازه ندهید رمزهای عبور شما را در cloud بارگذاری کنند و هرگز رمز عبور های خود را در ایمیل برای کسی ارسال نکنید.

Kaspersky password manager
یکی از بهترین راهکار های ذخیره امن پسورد ها استفاده از نرم افزار مدیریت پسورد کسپرسکی است ، این نرم افزار پسورد های شما را به صورت رمز گذاری شده ذخیره سازی میکند ، شما میتوانید در همه دستگاه های خود به پسورد هایتان دسترسی داشته باشید.
Kaspersky password manager دارای ابزار مولد پسورد است که به شما کمک میکند تا پسورد های ایمن و قوی انتخاب کنید.
برای خرید Kaspersky password manager اینجا کلیک کنید.
- نوشته شده در : دستهبندی نشده